Wednesday, September 18, 2013

Unhappy...

Assalamualaikum
Hi ualls, nak kongsi sikit perasaan ak mlm nie..
Ak tgh confused dgn seseorg nie,
Patut ke ak terus msej dye or tggu dye msej ak blik
Tpi ak dh try anta smiley kat dye no respon..hurm..
Tdi beria tanye knpe dh lme xmsej..tup2 dye ilang mcm tu je..
That why i unhappy tonight...:'(
Tu je nk kongsi mlm nie..another day i will share my feeling again key..bubye

Saturday, September 7, 2013

no title

assalamualaikum semua
sekarang semua dhujung jari saja, xperlu ak ssh2 bkk laptop smata2 nak update blog, pakai phone pun bole
sekarang aku dah bkeje sambilan di kedai kawan baik ak
kedai dia menjual pelbagai jenis produk kesihatan, so sapa2 nk tempah barang bagi taula aku..hihi
ok lah, tu je nak bagitahu..aku balik malam arini, so, penat la ckit badan nie, mlas nak update panjang2.. gudnite u alls, nnti aku rajin aku update ye..bubye

Saturday, August 24, 2013

something

bosan
aku dengan penat
dan enyah saja kau pekat
seperti berjelaga jika ku sendiri

Monday, May 13, 2013

My stories

hye blogger..
tadi dah sedih2..lepas tgk gmbar2 nie happy semula, nie la gambar-gambar budak2 kelas aku sepanjang aku belajar degree nie, gambar2 nie diambil mase dinner budak2 kelas kami, best giler kawan dengan dorang nie, mmg happening kelas kami, always ade aktiviti, nnti aku update lagi dengan aktiviti yang lain








my thought in my friendship



I now miss my best frenz, frenz that always with me if I have a problem
Geng aku rindu korang, bila bersama dengan kawan-kawan di sini, rasa mcm terpinggir dan dipinggirkan
Maybe just my though, now they look like want me go away, they don't talk much when I were with them
Friend please don't ignore me, if i make a mistake please told me
I need be positive now, but still it feel hurt when they do like this
Ya Allah kuatkan aku dalam menghadapi dugaan darimu, sekuat2 hambamu nie ada kelemahannya..
feel like crying now...


Tuesday, April 23, 2013

LIfe is Complicated

Anyeong Blogger,
Long no see, sori la dah lame x update, agk mals ckit nk bukak blog nie, blog LI ak pun xciap ag nie...aish..anyway sekarg nie ak tgh cuti midterm...cuti midterm penuh dgn keje kolej yg tetangguh..so kene la wat. selain tu hobi ak kat umh sekrg adalah bace novel..duk ngadap novel yg ak beli dengan baucer buku, banyak sangat la pula, tpi akan ku usaha kan tuk abeskan sebelum abes cuti nie. Well, minggu depan aku akan memulakan satu lagi langkah baru dalam hidup aku, iaitu mengundi di PRU13..cewah! dah cukup umr aku tuk mgundi rupenye..tapi betul bkn mngundi je kawin pun dah layak dah...name je ade sijil kawin tapi calon xdew macm mane..huhu
L.O.V.E, Sarang, Cinta, pergh...mmg sush tuk ditafsirkan...aku takut bila benda menjelma, takut dilukai kerana perasaan ini, takut untuk mghadapinya.....that why sampai sekarang xdew lelaki yang melekat lama dgn aku..well ade tu mmg ade tapi sebgai kawan je la. knpe kawan? entah la agknya dorg pun takut dikecewakan kut..atau kami masih difasa hendak saling memahami...tapi lelaki and perempuan mmg sush tuk mentafsir perasaan masing2 kan..itu yang aku bace sejak akhir2 nie..woman and man not same, dont made it same..lelaki macm nie dan perempuan macm nie pemikirannya. tapi dalam bpasangan mereka perlu lebih memahami antara satu sama lain kan..tu la gunanye bpasangan..cewah..falsafah betul...
Sekrg nie, sbenarnye aku keliru dengan perasaan sendiri...aku suka dekat sape sebb dgn tetibanya selain dari kawan lelaki yag aku admire dulu, remember MR.F, now, ada lagi sorg MR.F2 and another  one MR.A...wow..thoughtful kan...tpi dorg nie pun hard to understand..why i said so, because 2-2 takut nak memulakan langkah..that why only friends or maybe just my feeling...well, meh aku cerita sikit la pasal MR.F2 nie, dye nie aku hanya start wassaap baru2 nie,tu pun sbb nak kawan aku nak mintak tlog tanya kan pasal hotel di Genting, then pas pade tu sembang  punya sembang, tetiba dye ajak jadi scandal...scandal??? gilakan aku xdew pakwe pun boleh ade scandal dlu..tapi oleh kerane borink kan ak duk layan jela,,hihi..gilekan aku, xtau mcm ne bole setuju dgn cadangan mamat nie..perasaan? xtau...then abut MR.A nie..best jugak kawan dgn dye just kawan la kan..dye bdk kelas section satu lagi..aku knal pun melalui kawan satu dip dye dulu, dye nie ok la, duk melayan dye kdg2 gile gak loyar buruk lebih...tu jela..mcm bese,just friend...tapi satu je persamaan dorg berdua nie..suka ilang tetiba...sakit ati, lain kali kalo nak ilang tu bagi la penutup ke..nie tgh2 converse selalu men ilang je..geram, tapi marah sorg2 jela..huhu..nak merajuk 2-2 xfham..:P...tulah lelaki yg ssh nak fhm perempuan..eh2..dah terlebih pjg pulak ak taip arini..dah la..kalo ak rase nak taip lagi akan aku update blog nie lagi..ok chow chin chow..bubye!
There was an error in this gadget

Applez PicTure

Applez PicTure
Aloha!!