Sunday, April 27, 2014

Coklat Manisnya Cintamu

Sweet Love~
Post kali nie just nak share sebuah novel keluaran Lejen
Novelnye memang best, rasa nak makan coklat sambil baca novel nie
Sebab novel nie menceritakan pasal gadis dan seni coklatnya...nak tau lebih korang pun jom la beli sekali..hihi
Ak belum abes baca ag nie..to be continue la..
Mase tgh bace novel nie ak masih di kedai..tgh menunggu mase tuk pulang, actually tggu kawan ak settlekan hal family dye..mate dah ngantuk giler2 nie...rase nak pejam sekarg..sabo wahai mata..balik nak kaco dak nakal tido..hehe
Sunyinya malam2 gini, jangan la ada customer masuk pulok..! Ari ahad gini, jalan mula jam sbb ramai nak balik umh masing2, maklum la esk senin keje kan! Ak ari2 keje ad kesah pulok..kiki..motive xtau ape yg ak ngarot malm2 gini..k la bubye u alls, xtau nak ngarot ape lagi..anyeong!

Tuesday, February 18, 2014

::Jiwa Kosong::

Salam. Anyeong semua..gler lame xupdate blog sendiri
Korang semua sihat???
Cerita tentang diri nie, aku masih xabes study lagi, tersangkut satu subjek..sedih sorg2, tapi xpew ak tetap akan truskan perjuangan sampai abes..by the way sekarang jugak aku dah berkerja dengan kawan aku jual2 produk kesihatan & kecantikan..
Kitorg bukak jugak secara online so sapa2 nak tahu pasal produk kami bole pi tgk http://nisaherbs.blogspot.com
Sekarang tgh jelous tgk kawan2 sebaya kawen..aku pun nak kawen tapi xde calon..meh sape2 tolong cari calon..hihi
Ok tu je yang aku nak update..nantikan seterusnya cerita aku ae..^-^
Sekarang senang ckit nak update sebab semua jadi mudah dengab mobile phone..
Pasal gambar tu just nak bgtau mcm nie la life sekrg..hehe

There was an error in this gadget

Applez PicTure

Applez PicTure
Aloha!!