Friday, March 25, 2011

Pssstt....Black&White
















hehehe...Anyeong!!!
tgk tajok post kali nie agk pelik kan...sebnarnye ak nak gmbarkan cuaca hari ini...
pagi tadi cuaca mendung n hujan jerrr...membuat diriku terasa suram n unhappy....
yang paling penting ngantuk..hahaha
After rest 2 hour just then, Aku dapat balik diriku semula..be happy and active....tapi lepas bagon tido tadi, adik aku jadi mangse kemarahan sebentar...maklumlah mamai...pastu ade org bising2 mne ak xmarah..huhu..sorry little bro..kih2....then, cuaca petg beransur cerah...seperti dirku yang sedang changing the mood...
jadi harapan aku untuk yang lain..harap anda happy selalu!!!!

Wednesday, March 23, 2011

List My BeloVed Frienz.....:)

Sebelum nie ak ade kuarkan topik nie....Mesti korang nak kenal kawan2 yang selalu berade di sisiku selama inikan...hurm..arini aku nak tunjuk gambar sorg2....anda yang kenal tu...wat2 terlebih kenal la ek.......peace no war!!!! tengoklah macm ne masing2 pose ek....


Geng2 Cpot



Kenalkan yang first one and special nie la rumate ak di KPTM, dari sems 1 sampai sems last...banyak dah ku kongsi dgn die..dgn dielah aku belajar tuk berhubung lebih rapat dgn org...die nie mmg peramah...tapi dalam happy n kasar die nie...die seorg yang lembut di dalam..cewahhhh...hehehe...itulah Safika Anisa......:)

yang nie pulok best friend kepade rumate ak...dowg nie dah kenal sejak zaman sekolah lagi...automatically yang rapat ngan rumate ak nie, telah menjadi salah seorang kawan yang terbaik ak... kat die lah ak banyak luahkan perasaan sebenarnye...sbb die pendengar terbaik aku setakat nie...kalo aku rase bosan dekat hostel dulu..aku akan lepak kat bilik die nie...die nie bole dikatakan kaunselor la dalam group cpot nie..hehehe..inilah Nur Adilah



Niela orang yang menceriakan group kami...bole dikatekan die nie leader la...tapi jgn ckp kat die..nnti die perasan lebih..kah2..die la yang paling happy-go-lucky dlam group nie...hurm...dan die la yang paling keras kut atinye n paling berani...tapi dielah yang paling setia dalam percintaan..pewitt..hehehe..nie la Nur Shahidah

die nila yang aku kenal agk baru la...dalam setahun kami kenal dan rapat..tapi die kdg2 perahsia orgnye..sush sikit nak luahkan...tapi sekali luahkan pergh!!!!...tapi die niela yang paling baik dan ok la....hehehe...dan die enjoy bersame kami...nie la Siti Ainul Murni

Sebenarnye dalam group nie ade lagi sorang ahli..namenye Firdaus..tapi die nie susah sikit nak tangkap gmbar..jadi ak xde gambar die sorg2...anyway, die lah satu2 nye laki yang terlibat dalam group nie...die yang rapat dengan kami sejak kami kenal dan smpai sekarang...diela perhubung kami...thanks daus kerana menyertai group ini...:)

Best FrienDShip






Meh ak kenalkan, nie la kawan aku mase sekolah dulu...Syahidah....die nie la yang rapat ngan ak selain dua org lagi kawan aku ..kami sentiase ade minat yang same dalm kehidupan..tapi bukn lelaki ok...hehehe...die nie dalam kasar ade lembutnye...ak gembire kawan ngan die...hehehe

yang nie pulok...Nur Atikah....kawan aku dari sekolah rendah dulu...kami pun dah kenal lame gakk la...die la paling aktif antara kami berempat... suke berjalan, peramah dan xtau nak duk diam..ade je die nak buat..dan diela yang meghidupkan perhubungan kami...hehehe..luv u....:)


nie la Syaza Aqidah....yang paling sopan dan lembut...eh...xleh puji lebih2, nnti die perasan pulok...die nie dulu x banyak ckp..tapi berbeza sekarg...makin peramah pulok die nie...tapi susah sikit nak bawak die nie berjalan jauh2..sebb ayah die x bagi...tapi die sentiase dekat ngan kami..hehehe....

Sunday, March 20, 2011

Dream High End

Oh ye....sebelum ak lupe dream high, citer korea yang ak minati baru nie..telah pun tamat citernye.....jadi mari kiter tgk gmbar2 dan sorotan dalam citer nie....hehee










citer yang menarik...memberi inspirasi kepada diriku ini untuk bangun dan berjuang untuk mencapai impian.....:)

PJ With Shida

Hai sume.... cuti mggu baru nie...ak telah belajar berdikari sendiri, berdikari menjalani kehidupan yang serba baru ini..hehehe....ak telah melancong ke putrajaya...kat sane ak telah bertemu dgn salah seorg cpot yang dipanggil miss bulat cpot..hehehe....die yang aku maksudkan adlah cik nur shahidah sharin....jadi mari kite  tengok hasil ak disane...hihihi

Gambar nie diambil waktu kami berjalan-jalan di sekitar gerai-gerai cenderehati berdekatan dgn Medan Selera Putra... lawa x....hehehe

Gambar nie diambil di depan Medan Selera Putra, waktu nie kami sedang menunggu Pak Long , si kechik nie dtg....jadi sempatlah kami snap....waktu tgh tggu tu yang ade ramai pelancong luar kat situ...mcm2 bahase kami dgr...hahaha
Yang nie ak tgh tggu si kechik nie bayar duit parking kat Alamanda Putrajaya....sempat lagi kitorang snap2 wkatu ramai org tgh beratur tu...hehehe...sebenarnye nak gi tgk wayang kat Alamanda nie...tapi tiket dah abes..huhuhu..sedih2...

Gambar nie diambil waktu kami tgh berjalan2 di pagi hari di pesta hot ballon....mmg ramai org waktu tu..kami ape agi bantai snap2 la...gila gmbar betoii...huhuhu

Niela Miss Bulat Cpot.....bergaye ala2 model..waktu nak bayar duit parking...hehehe..cun x...tapi ini dah berpunye..kih2... macm nak g majlis amek awards pun ade...haahaha

yang nie pulok hasil keje kechik.....waktu nie ak tgh syok tgh hot balloon.....best gilerr dapat tgk dari dekat...tapi sayng xdapat naek...sbb ramai sgt org..huhuhu

               Hah...ini lah pandangan hot ballon di tepi tasik buatan di Putrajaya ini...lawa x....rugi sape x pegi...hehehe.....

korang yang pergi ke Putrajaya nie mesti tau ape nie kan.....hah kat tempat nielah banyak ditempatkan sejarah2 di Putrajaya nie....ak tak pernah lagi tgk kat atas tuh..nk gak gi, tapi ramai org waktu...jdi ak amek gmbar dekat nie jela..hehehe


Hot balloon karnival di Putrajaya.....mmg best dapat gi....satu pengalaman baru dapt tgk belon panas dari negara luar nie....banyak dan bermacam2 jenis ade.....best2...

snap2 lagi....juru foto kami adalah si PIe....adik laki si kechik nie....hehehe


ini adalah gmbar family kechik....lawa x....mase nie..kami kat eskelator....hehehe

gambar nie diambil kat Pusat Konvokesyen Putrajaya......kat sinilah ak akan graduate nnti....xsabo rasenye....kat sini anda bole ambik permandangan dari tgh bandar putarajaya nie...mmg cantik...nnti aku tunjuk kan hasilnye...


Inilah hasil aku yang telah di ambil dari Pusat Kovokesyen nie....Lawa x Putarajaya nie...rugi kalo x dtg sini.....huhuhu....nielah gmbar terakhirku...jadi kalo anda nak bercuti dan berjalan2...putrajaya merupe satu tempat yang sesuai dilawati...!!!!!

There was an error in this gadget

Applez PicTure

Applez PicTure
Aloha!!