Friday, September 21, 2012

Confession

Anyeonghaesayo! well like always it been long time since my last update. Today is friday and I have a lot free time because my class finish at 12 pm, actually I want take a nap this evening but my eyes don't want to hear it boss command..hehehe..speaking in english actually is quit easy, but i tired so let go change the language...hehehe....
HYe! saje speaking tadi...aku bosan sebnarnye asyik duk lyn fb je kan..sbb tu aku bukak blog n update kan die. hah..pasal tajuk aku kali adelah confession translate kan jadi pengakuan kan2...sebenarnye kali nie aku nk story pasal sorg budak laki nie yg aku suke tapi aku xde keberanian nak luahkan kat die sbb aku sedar die xkan pandang aku. Aku bukan seorg yg lawa dan hanya seorang gadis yang simple yg kekadang suka hidup dalam dunia sendiri. Kawan2 aku kat umah sewa aku sekrg nie adlah yg caring mereka selalu nasihat aku supaya bertindak dulu..tapi cume aku xdew keberanian itu.. kenape aku suke kat budak laki tu..entah cume aku rase bile pandang die aku rasa suka kat dia. Cuma aku suke pandang die curi2 kalo kat kolej tu..hehehe...well, sebenarnye aku kekadang gelabah gak bile tetibe je die ade kat depan aku kan..cume aku xpernah tunjuk je gelabah tu..bole dikatekan aku xpernah berckap ngan die, cume kawan2 aku je yang selalu bercakap dgn die...aku pulak hanya berani bercakap ngan kawan2 sekeliling die. aku ade jugak add fb die n die approve maybe sebb aku kawan sekelas je kut...sebb tu die approve kan..rase mcm stalker pulak bile suke bace status2 die..hihihi..aku suke style die yg ala2 korea tu, cute...hihihi..byk lak aku komen pasal budak nie kan...malu nak citer banyak2..so, aku confess setakat nie aje ok...sape die biarlah menjadi tanda tanya..sape yg tau tu wat2 la xtau okey..hihihi
Kali nie aku xnk letak gmbar2 yg terbaru aku...just nak kongsi how life aku sekrg nie...well, now is my term 1 in final year, banyak benda dah berlaku dan perubahan yg berlaku dalam hidup aku sekrg sebagai student degree. sekarg aku dah pindah keluar dari asrama dan duduk dengan budak2 yg same course dengan aku kat umah sewa yg berdekatan dgn kolej nie...Kawan2 yang selalu menemani aku sekrg adlah Liyana Baharin, Farzlin Ahmad, Nurul Norzawani dan Hariza Yahya. tapi yg duduk sebilik ngan aku hanya lynn dan yana, skrg mereka berdua la yg selalu pi kelas ngan aku, duk ngan aku, mkn same2 ngan aku..nnti kalo ade mase aku tunjuk gmbar dorg ek...Best frenz aku, anisa still with me..tapi xduduk serumah la, die pun ade life sendiri sebagai budak networkkan...die kekal duduk kat hostel dgn kawan2 aku yg len (wawa, ater, didi, nadia, mida n kak cha). we still contact ok..bukan kami terpisah terus dan kami akan berjumpe kat kolej atau kuar same2 kalo masing2 ade mase...begitu jugak Best frenz aku yang len, Kechik(Nurshahidah) sekarg dah bekerja kat shah alam, Ainul murni sekarg smbung degree dkat uitm shah alam, Diela Ala sekarang dekat unikl n Bera(daus) sekarg dah bekerja kat KLIA..sume ade life sendiri..tapi kami masih contact. rindu nak jumpe korang tapi mase kite tak mengizinkan lagi..harap dapat berkumpul berenam macm dulu pada masa depan...miss u all so much.!!!..sob3..rase nak nagis lak..hehehe...ok la.. banyak dah aku berceloteh kali nie..aku akan update jugak lagi dengan gmbar terbaru pada post akan datg..aku popek2 dalam nie mesti korg bosan..cukup sampai disini petaipan aku..cewahh...gubye sume..assalamualaikum.
There was an error in this gadget

Applez PicTure

Applez PicTure
Aloha!!