Sunday, November 7, 2010

Kawan2 kesayangan aku


Geng cpot....

  • Aku mule kenal mereka nie sejak belajar di KPTM Kuantan. Mereka mmg happenning...dan dowg la pekara yang terbaik berlaku dalm hidup ak..ak xpernah menyesal mengenali dowg.

  • Mule2 ak berkenalan ngan rumate aku, iaitu Safika Anisa...Aku kekal ngan die sampai sekarg sbgai rumate ak tersayang..hehehe..maybe sbb kiteowg x bnyak persamaan tapi sling memahami sbb tu kekal smpi sekarg..

  • Pastu aku kenal pula kechik a.k.a. NurShahidahSharin, tu pun sbb die best friend ngan ex jiran hostel aku kat blok u mase sems satu dan dua dulu. Die nie len gler dulu.. dulu bapak brutal ayu gler gtuw..tpi sekrg lepas couple ngan zizi, dah pandai bermanje2 n nampak ayu gler2..hahaha..

  • Then, ala muncul, ala aka Nur Adilah Amir nie sebenarnye best friend rumate ak sejak zaman sekolah lagi..huhuhu..die nie mmg salah satu kawan yang ak rapat ngat2..sbb kalo kitowg ader masalah nak citer kitowg suke cari die..die la penyimpan rahsia terbesar..hahaha..kadang2 tersasul kuar gak..hehehe.

  • Siti Ainul Murni, hat dia nie mmang ak xsangka akan jadi slah sowg geng cpot ak nie. die nie mule2 ak kenal mase kami satu blok di blok u dulu, tpi kami kenal2 gtuw2 jer...sbb mase tu die nie jual nasi lemak petg2..dulu si murni nie nampak ayu and sopan jer..tapi sejak berkenalan rapat x sangke minah nie banyak bercakap n terlebih peramah pulok die...sume owg die nak tegor..pergh!!!!

  • Kitowg nie sume jdi satu geng sejak duk same2 di blokE. Kalo dulu just rapat disebbkan kawan2 kami. Sekarg kami kamceng gler....sampaikan kalo sowg touching, yg len xsng hati gak la..hehehe..kami selalu kuar bersama2, kongsi suke duke n happiness.

  • Harapan ak wat dowg nie, dharap dowg xkan lupe ak smpai bile n hubungan kami pun akan kekal....=) luv u All!!!!! 
Best Fwen Forever....
  • Nie pulok pasal best friend ak dari zaman sekolah dulu...Mule2 ak kenal Ika aka NuratikahYusof. Dier nie mmg peramah giler sampai sekrg..kalo berckp tu xberenti, tu sebb ak suke kawan ngan dier. ak kenal die nie sejak mule2 ak pindah semule kat Tg.Karang tu. Mase tu ak terpakse mendaftar di darjah 6 pas UPSR sbb ak kene gak teroskan persekolahan ku..

  • Kat sekolah tu jugak aku kenal SyahidahAli nie...dier nie mmg sowg yg malu2 kucing, tapi agk aktif owgnye..hehehe...nmpak jer lembut, tapi jgn pandg sebelah mate tau...diam2 berisi, minah nie..hehe..pasal per ak ckp gtuw, biaq ak sowg jer yang tau..hahaha

  • Pastu, SyazaAqidah pulok, ak kenal mase sekolah menengah di SMKDH....dier nie pulok...sentiasa ayu n sopan(wat2 je tuh)...hehehe..ak suke kwn ngan die nie sbb aper2 hal pasal cinta cari la die nie..kikiki...tapi die nie suke wat lawak gak..n bnyk gak pminat sae ar dengan kawan ak dua owg ag tuh..hihihi....
  • hat dowg tige owg nie...mmg sentiasa berada di smping ak sejak dari dulu ag..ak harap dowg sentisa dan kekal bersama ak smpai bile2..walopun kami berjauhan...gudluck my frenz!!!!
For all my best friend, Ak nak kowg tau sejauh mane ak pergi, ak akan igt kowg sampai bile2..dan ak doakan kowg have a happy life forever and ever..hehehe...Hope u all success in whatevr u do!!!!! muah2...-ikhlas dari APPLEZ-



There was an error in this gadget

Applez PicTure

Applez PicTure
Aloha!!