Wednesday, August 5, 2015

Hospital Sungai Buloh

Assalamualaikum dan selamat pagi

Kul 8.40- Aku sedang menunggu giliran kat unit SOPD di hospital sg buloh... thyroid aku semakin besar...dan semakin xselesa...aku harap dpt buat operation tuk buang ketidakselesaan ini..tpi ini melibatkan hormon jugk..takut aku xboleh mgandung...ngee..ngeri bygkan... harap2lah thyroid nie xpengaruh sgt tang bab tyu...cmne la keadaan aku pas 6 bulan nie...still waiting n waiting... ade ag 2 org pesakit sebelum aku, mmg mem borinkan..tpi kite tggu juga dgn sabar, sejuk xyah citer la..dh mgigil tahap gaban..haha.. tuk mhilangkan ke'borink' an mnunggu aku tetap update blog nie tuk mhilangkannye..

Sekarang aku sedang bekerja di kedai keluarga kawan aku untuk menuntut ilmu mgenai bisnes..seronok sebenarnye berbisnes nie..tpi kene ade kerajinan dan kotminmen bekerja bile bisnes nie..jgn main2... kalo x sia2 ilmu .. huhu.. hope sgt dpt bukak bisnes sendiri..keyla..dah nak dekat dah nombor aku nie..bubye

Tuesday, August 4, 2015

Apakah Itu cinta???

Cinta...sangat mendalam maksud..sgt sush untuk ditafsir... bile diizinkan Allah cinta itu hadir, maka la hadir la die.. Ya Allah kuatkanlah cinta ku pada mu...Amin

Jodoh...adakah jodoh aku adlah die.. jika ye engkau tunjukkanlah kepada Ya Allah..

Nie la doaku sejak akhir2 nie... its been long time aku xupdate blog aku nie... tetibe aku rindu tuk update blog nie.. well... sebenarnye aku xbuleh tido mlm nie.. cause of appointment with doktor n because of him.. He, yup dye yg aku knal baru dua hari... tapi mnyebabkn aku xleh tido dan susah nak tido sbb...?? Ofcourse think about him... giler x... betul ke aku dah **** ** ***  dekat die hanya dalam dua hari..n the important thing, he's the one or not...

My beloved rumate... aku rase  aku dah giler... kalo hang terbace update aku nie tlg2 tlg mesej aku..haha

Ok..dah abes kuarkan ape yg ade dlm otak dan hati aku nie kat sni. Now we can sleep...Gudnite n Assalamualaikum... :)

There was an error in this gadget

Applez PicTure

Applez PicTure
Aloha!!