Monday, May 13, 2013

My stories

hye blogger..
tadi dah sedih2..lepas tgk gmbar2 nie happy semula, nie la gambar-gambar budak2 kelas aku sepanjang aku belajar degree nie, gambar2 nie diambil mase dinner budak2 kelas kami, best giler kawan dengan dorang nie, mmg happening kelas kami, always ade aktiviti, nnti aku update lagi dengan aktiviti yang lain








my thought in my friendship



I now miss my best frenz, frenz that always with me if I have a problem
Geng aku rindu korang, bila bersama dengan kawan-kawan di sini, rasa mcm terpinggir dan dipinggirkan
Maybe just my though, now they look like want me go away, they don't talk much when I were with them
Friend please don't ignore me, if i make a mistake please told me
I need be positive now, but still it feel hurt when they do like this
Ya Allah kuatkan aku dalam menghadapi dugaan darimu, sekuat2 hambamu nie ada kelemahannya..
feel like crying now...


There was an error in this gadget

Applez PicTure

Applez PicTure
Aloha!!