Thursday, March 31, 2011

pemberitahuan


tadi aku baru saje lepas check fb aku dan aku dapati ade mesej dari rose zawani from miss farah...ade faham...ini sume ku dapati dari group mdec key...rose dah pos satu borang mdec tuk diisi jdi arp sume isi la ye...kih3..ini tuk pelajar it jerr key...

sebenarnye aku nak bagitau mggu depan aku akan pergi kuantan untuk majlis dekan di sane..tapi maslahnye aku x minta cuti agi...bos x masok cmne nak mintak ..huhuhu..arp2 mggu depan bos masuk..aku nak beli tiket ag nie...tige ari aku mintak cuti..arp2 bos bagi la ek..amin...

arini aku duk sorg2 kat depan nie...sbb kak mona tak masok keje arini...cuti la tuh...hurm..tkpe lah, nasib ade keje menemani aku...so, go back to my work...offfffff......

Sunday, March 27, 2011

Perasaan Aku


Anyeong!!!
Arini aku rase malas dan kesunyian...hehehe
paham2 jela..org len ade pakwe or husband tuk menemani...
aku still sorg2 sehingga kini...kawan ku kate aku terlalu memilih...
tapi masalahnye calon pun xde aku nak pilih ape...huhuhu..
Macam mane kite pastikan org itu adalah jodoh kite???
Orang kate bile jodoh kite sampai kite akan tahu sendiri...
macm mane???
dorg kate, hati kite akan berdebar2 bile jumpe org tu....
mcm mne kalo ati kite selalu berdebar2.....huhuhu
mengarut tul aku nie...
Yg lagi satu nie, org selalu tanye bile nak kahwin....biase lah kalo balik kampung tu...
adik beradik aku selalu ditanya soalan nie....
yg kami jawab seru x sampai lagi..hahah...
Jawapan selamat....
Pada pendapat aku pulok, jodoh kite akan sampai juga akhirnya dengan izin Allah...
Xperlu dicari..hanya berusaha ke arah yang terbaik...Insyaalah....:)
There was an error in this gadget

Applez PicTure

Applez PicTure
Aloha!!