Tuesday, February 18, 2014

::Jiwa Kosong::

Salam. Anyeong semua..gler lame xupdate blog sendiri
Korang semua sihat???
Cerita tentang diri nie, aku masih xabes study lagi, tersangkut satu subjek..sedih sorg2, tapi xpew ak tetap akan truskan perjuangan sampai abes..by the way sekarang jugak aku dah berkerja dengan kawan aku jual2 produk kesihatan & kecantikan..
Kitorg bukak jugak secara online so sapa2 nak tahu pasal produk kami bole pi tgk http://nisaherbs.blogspot.com
Sekarang tgh jelous tgk kawan2 sebaya kawen..aku pun nak kawen tapi xde calon..meh sape2 tolong cari calon..hihi
Ok tu je yang aku nak update..nantikan seterusnya cerita aku ae..^-^
Sekarang senang ckit nak update sebab semua jadi mudah dengab mobile phone..
Pasal gambar tu just nak bgtau mcm nie la life sekrg..hehe

There was an error in this gadget

Applez PicTure

Applez PicTure
Aloha!!